Verhuisbus huren? Bij ons huurt u snel, betaalbaar en flexibel

Het is zover: de verhuizing is op handen. De dozen zijn gepakt en het nieuwe huis is klaar om ingericht te worden. En dan? Kom een verhuisbus huren bij AutoRent. Dan rijdt u veilig en comfortabel naar uw nieuwe huis. 

De voordelen van een verhuisbus huren bij AutoRent

Wij hebben vestigingen in heel Nederland. AutoRent zit dus altijd bij u in de buurt. Bovendien hebben wij een ruime keus aan verhuisbussen. Wilt u een transport bus huren? Of heeft u voldoende aan een grotere bakwagen? Wij kunnen u van dienst zijn. Bij AutoRent zijn de eerste 100 kilometers gratis. Bovendien is de huurprijs inclusief inzittendenverzekering. Dat maakt een verhuisbus huren bij AutoRent erg betaalbaar. Daarnaast bieden we een speciale haal- en brengservice. Zo hoeft u niet ook nog naar de vestiging op en neer. 

Een verhuisbusje huren is erg gemakkelijk bij ons: u kiest een vestiging, belt met onze medewerkers en reserveert gratis de verhuisbus voor de dag of dagen dat u hem nodig hebt. Vaak zijn onze verhuisauto’s direct beschikbaar

Nog makkelijker is het om online te reserveren. Dat kan op elk moment van de dag, en ook dan is reserveren gratis. Uw verhuisbus staat voor u klaar als u hem komt ophalen. In overleg kunt u ook de verhuurtijd verlengen, of de bus halen en brengen buiten openingstijden. Zo kunt u uw verhuizing flexibel plannen.

Verhuur en verkoop van extra verhuismaterialen

U kunt bij ons een verhuisbus huren, maar ook extra verhuismaterialen. Bijvoorbeeld een steekkar, een laadlift en verhuisdekens. Ook verkopen wij verhuisdozen. Die zijn goedkoper dan bij de meeste bouwmarkten, zeker wanneer u er meer tegelijkertijd koopt. Bestel ze direct online, of informeer ernaar in de vestiging.

Verhuisbusje huren bij AutoRent is veilig en betrouwbaar

Wij zijn BOVAG-lid. Onze verhuisbussen voldoen dus aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn onze verhuisauto’s maximaal 1 jaar oud. Komt u een verhuisbus huren bij AutoRent, dan rijdt u dus veilig en betrouwbaar.

Tot ziens bij AutoRent!


  Error compiling Razor Template: Cannot convert a char value to money. The char value has incorrect syntax. (check logs for more details)


Betaalbaar verhuisbus huren

Een verhuisbusje huren kan betaalbaar bij AutoRent:

 • Reserveren is gratis
 • De eerste 100 km zijn vrij
 • Speciale haal- en brengservice

Reserveer online

Vriendelijk & flexibel

Wij denken graag met u mee over flexibele oplossingen:

 • Verhuisbusjes direct beschikbaar
 • Verhuur in overleg te verlengen
 • Buiten openingstijden mogelijk

Reserveer online

Veiligheid voor alles

Verhuisbus huren? Met AutoRent kunt u zonder twijfel op weg:

 • Wij voeren het BOVAG keurmerk
 • Goed onderhouden verhuisbusjes
 • Dus betrouwbaar en veilig

Reserveer online